Categorieën

BOOMSCHORS

Boomschors kopen

Online boomschors kopen kan eenvoudig bij Terrastegel.be. We hebben een ruim aanbod aan boomschors.

 


2 resultaten

DECORATIEVE PIJNBOOMSCHORS 25/35
€ 114,94  per m3

Decoratieve pijnboomschors 25/35

Boomschors

- + m3

Helaas niet in voorraad , stuur gerust een mail zodoende we mogen zien naar een alternatief voor u. dagmar@terrastegel.be

GECOMPOSTEERDE SCHORS SYLVESTER 15/25
€ 83,24  per m3

Gecomposteerde schors sylvester 15/25

Boomschors

- + m3

Helaas niet in voorraad , stuur gerust een mail zodoende we mogen zien naar een alternatief voor u. dagmar@terrastegel.be


2 resultaten

Wat is boomschors

Boomschors is, zoals de naam al zegt, gemaakt van de schors van een boom. Het is een natuurlijk product die heel vaak in tuinen wordt gebruikt. Veelal een decoratieve functie. Maar boomschors heeft ook zijn nut. Het is een ideale bestrijder van onkruid, zorgt voor meer organisch leven in de grond & beschermt de beplanting tegen vorst.

Voordelen van boomschors

Boomschors gebruiken in je tuin heeft heel wat voordelen. Hieronder geven we een kort overzicht van de vele voordele van boomschors:

  • Ideaal tegen onkruid
  • Meer biologische activiteit in de (onder)grond
  • Beschermt beplanting tegen vorst
  • Natuurlijk product

Echte nadelen heeft boomschors niet. Maar toch zijn er enkele mindere puntjes waar je rekening mee moet houden. Afhankelijk van de gekozen boomschorssoort kan deze prijzig zijn. Boomschors wordt best 2 tot 4x per jaar aangevuld

Boomschors kopen tegen onkruid

Boomschors wordt heel vaak gebruik tussen planten of andere begroeiing. Het is een ideaal middel tegel onkruid. Omdat boomschors de ondergrond afschermt van zonlicht, heeft onkruid geen kans om te groeien. Het is dus zeer simpele maar effectieve (en mooie) oplossing tegen onkruid.

Prijs van boomschors (per m3)

Omdat je boomschors in alle maten en kleuren hebt, kan de prijs nogal verschillen. Ontdek hierboven ons assortiment aan boorschors.

Boomschors kopen in West-Vlaanderen

Terrastegel is gevestigd in Torhout (hartje West-Vlaanderen). Ben je op zoek naar boomschors? Dan leveren we dit in heel West-Vlaanderen. Wil je meer dan alleen maar boorschors kopen? Terrastegel.be is dé ideale partner om jouw tuin om te vormen tot een pareltje.

Andere interessante producten: